2013. április 26., péntek

Filc játékkocka

Egy ismerősöm kérésére készítettem el ezt a játékkockát. Kisgyerekes családban helye van egy hasonló játéknak. Filcből készült, gyapjúval van tömve, balesetet semmilyen formában nem tud okozni.

A kockát a rét állataival és növényeivel díszítettem. Ezen keresztül megtanulható pár állat neve, a színek.



2013. április 14., vasárnap

Tavaszi kirakó hűtőmágnes

Tavaszi képet ábrázoló kirakót készítettem filcből. Az óvodás korú gyermekeknek szánt játék 12 darabból áll. Mágnessel van ellátva a hátulja, így a hűtőn is lehet rakosgatni. Kirakva a képet aranyos dísze lehet a lakásnak.

filc puzzle, kirakó

kirakó filcből

filc kirakó gyerekeknek

2013. április 8., hétfő

Hé, Arnold! hűtőmágnesek

Arnold egy 9 éves kisfiú aki jólelkű és bölcs. Ezekért a tulajdonságaiért mind a felnőttek, mind társai tisztelik. Számtalan vicces és izgalmas eseményen van túl. Saját szobájában ő az úr, ez az a hely, ahol szinte képes mindent problémát megoldani. Dilis nagyszüleivel él együtt és van egy idegesítő lány, aki szerelmes belé, ő Helga. Gerald, egy néger kisfiú, aki barátja Arnoldnak, ha bajba keverednek természetesen Gerald hibájából, együtt mindig találnak kiutat. Ha ismered a mesét, akkor tudod, hogy van még több szereplő is, akik izgalmas történetekkel szórakoztatják a gyerekeket.

hey arnold hűtőmágnes filcből

2013. április 6., szombat

Google+

Pár napja a termékeimet Google+ szolgáltatáson keresztül is tudjátok követni.

Csatlakozz hozzám ott is! Köszönöm!


2013. április 4., csütörtök

Kalózos kilincsdísz

Elkészültem egy újabb kilincsdísszel. Kimondottan fiúk szobájára tudom elképzelni, hiszen ahogy a képek is mutatják, egy kis kalózt ábrázol. Ember legyen a talpán, aki ez mellett a dekoráció mellett kopogás nélkül be mer menni a szobába.

Puha filcből készült, vattával van tömve. Nem csak kilincsen mutat jól, hanem a szoba bármely pontján kedves kis dekoráció lehet.

kalózos kilincsdísz filcből

ajtódísz filcből

filc dekoráció

filc kilincsdísz

2013. április 2., kedd

Elefántos kilincsdísz gyerekszobára

Ilyenfajta dekorációt most készítettem először, pedig már régóta szemezgettem hasonlókkal. Mindenki ismeri, több fajtája van, többfajta anyagból, ezernyi minta.
Kisfiúk és kislányok szobáját is díszítheti, nincs nemhez kötve.
Ez elefánt és a kisegér kedves ismerőse lehet gyerekeknek számos meséből. Puha, nem törékeny, így akár játék is lehet belőle.
Kiságy szélén is kedves dekorációja lehet a gyerekszobának.

Az elefántos kilincsdísz magassága 16 cm.

elefántos ajtódísz filcből

kilincsdísz filcből

ajtódísz filcből

2013. április 1., hétfő

A kockásfülű nyúl hűtőmágnes

Régi de ma is aktuális mese főszereplőjét is elkészítettem hűtőmágnesnek. A kockásfülű nyúl nagyon régóta mulattatja a gyerekeket és a gyereklelkű felnőtteket. Repül, távcsövez és nem beszél.

A hűtőmágnes 6 cm magas.

kockásfülű nyúl hűtőmágnes

Filc konyhai dekoráció

Nagyon tetszenek a konyhába a nagy feliratok. Fából, fémből...textilből.

Fekete színt használtam, ami magában tényleg nagyon sötét, de ha van már valamilyen fekete kiegészítő, akkor tökéletesen passzol a konyhába is a fekete szín. A krétafalunk fekete, így már kiegészítik egymást ezzel a kiegészítővel. Legalább az a nagy fekete felület sem tűnik olyan feketének. :)

A dekoráció madzaggal van egymáshoz rögzítve, a betűkön egy-egy csipkedarab is megjelenik.

filc konyhai dekoráció



filc konyhai felirat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...