2012. május 27., vasárnap

Bagoly könyvjelző Pedagógus napra

Június első vasárnapja Pedagógus nap. Erre az alkalomra rendeltek tőlem 16 darab baglyos könyvjelzőt. Nem a legdrágább ajándék, de mégis ötletes és mutatós. Szerintem mindegyik tanár, tanító örülne egy ilyen könyvjelzőnek. : )

bagoly, könyvjelző filcből

2012. május 17., csütörtök

Ujjbábok A három pillangó című meséhez

Suliváró programot szerveztek iskolánkban, ez arról szól, hogy a leendő első osztályosok átjönnek az oviból szüleikkel és óvónénikkel, kicsit ismerkedni a nagy iskolával és a leendő tanító nénijükkel, tanító bácsijukkal.
Erre az alkalomra készítettem el A három pillangó című mese szereplőit és báboztam el a kicsiknek a mesét. Volt aki tátott szájjal hallgatta, nagyon édesek voltak.
Bábozás után beszélgettünk a meséről, kiderült, hogy voltak, akik már ismerték ezt a mesét. Soroltak fel virágneveket, mert a mesében tulipánok szerepeltek. Aztán a végén még a Süss fel napot is elénekeltük közösen.

ujjbáb filcből, a három pillangó című mese

2012. május 13., vasárnap

Könyvjelző filcből gyereknapra

Május utolsó vasárnapja gyereknap. Kedves kis ajándék lehet iskolás gyerekeknek egy mesés könyvjelző. Tudjuk, hogy a gyerekek nem nagyon szeretnek olvasni, de ezzel az ajándékkal kicsit ösztönözhetjük őket arra, hogy kedvenc könyveikben használják.
A könyvjelző filcből készült, és szaténszalag van a közepén. Mérete 25 cm, ami egy átlagos könyv mérete, így mondhatni minden könyvben jól mutat.

Még több könyvjelzőt itt találsz.

autós könyvjelző filcből, gyereknapra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...