2011. december 28., szerda

Feliratos hűtőmágnesek

Újabb darabok készültek feliratos hűtőmágnes kategóriában.
A hűtőmágnesek mérete: kb. 9 cm * 6 cm



feliratos hűtőmágnes, sweet 16

feliratos hűtőmágnes, veronika





2011. december 26., hétfő

Továbbra is Spongyabob

Bővült a népszerű mese Spongyabob csapata.
Csigusz és Patrik került terítékre, így őket készítettem el hűtőmágnesként. 

spongyabob hűtőmágnes

csigusz hűtőmágnes, spongyabob

patrik hűtőmágnes, spongyabob

Bővült az ötletes tárgyak kategória

Bővült az ötletes tárgyak kategória két új termékkel, egy hajcsattal és egy tűpárnákat tartalmazó dobozzal.
További képekért kattints az ötletes tárgyak fülre.



Hűtőmágnes névtáblák

Nagyon jó ötletet kaptam, amikor az egyik ismerősöm megkért, hogy készítsek neki egy kabócát. :) Tisztában voltam vele, hogy az egy kis állat, meg még nagyjából azt is tudom, hogy hogy néz ki, viszont azt sehogy se tudtam, hogy hol álljak neki. Ekkor üzente, ha nem megy, jó lesz feliratban is. :) na ez már jobban tetszett, íme ami kisült belőle.
Kabóca feliratú hűtőmágnes.


Innen meg már jött a többi. :)




Úgy érzem a neves hűtőmágnesek ezentúl kiváló névnapi ajándékok lesznek.

Karácsonyi vásárok

Úgy érzem, itt a karácsonyi forgatagban kicsit elmaradtam az írással, de próbálom időrendbe szedni az elmúlt hetek történéseit, és pótolok mindent. :) Van miről mesélnem, mivel túlvagyok két karácsonyi kézművesvásáron

Életem első vására az Egyedi Kézművestermékek I. Zalai Vására volt, Zalaegerszegen. Nővérem kísért el, és segédkezett nekem egész nap. :) 

A vásár nagyon jó volt, pont a bejárat közelében voltunk, így talán mindenkinek átesett a tekintete a mi asztalunkon is. Asztalunkat szépen feldíszítettük, volt kis karácsonyfánk, a hozzá illő karácsonyi zenét pedig a szervezők szolgáltatták. Sok alkotóval ismerkedtünk meg, többek között egy tünemény kisfiúval, Andriskával, aki a hátsó "asztal szomszédunk" volt. :) Égető vörös hajú, igazi gézengúz.  

kézművestermékek vására


kézművestermékek vására, Zalaegerszeg


A zalaegerszegi vásár három napos volt, de mi csak egy napon tudtunk résztvenni, viszont ez elég volt ahhoz, hogy megkapjuk második vásári meghívásunkat is, Rédicsre.

Rédicsen szintén egy jó hangulatú vásár került megrendezésre, ahol a szomszédunk egy kedves fazekasmester volt. Igazán örültünk neki, így legalább a karácsonyi ajándékok egy részét egy helyen be tudtuk szerezni. :) 

Mindkét helyen tervezik, hogy rendeznek tavasszal is egy hasonló jellegű vásárt, remélem sikerül eljutnunk hűtőmágneseimmel.

2011. december 4., vasárnap

Hűtőmágnesek Télapóra

Négy kiskölöknek, Borókának, Petrának, Julcsinak és Bencének készültek a következő hűtőmágnesek, mikulásra. Próbáltam kicsit nagyobbra készíteni, hogy könnyen tudják majd a hűtőm pakolgatni jobbra balra. A gyöngyöket a biztonság kedvéért rávarrtam, még véletlenül se tudja egyik se cukor gyanánt megkóstolni. :) Hogy melyik kié lesz, azt még nem tudom, majd ahogy a mama elosztja nekik. :) Amúgy sógorom testvéreinek a gyerekeiről van szó. Boróka, Petra, Julcsi és Bence! - Boldog Mikulást! :)

hűtőmágnesek télapóra

csizmás hűtőmágnes télapóra

zöld csizmás hűtőmágnes mikulásra

hóember hűtőmágnes

télapó hűtőmágnes

2011. december 1., csütörtök

Ajándéktasakok

Elkészültek a kis papírzacskók, amelyeket már viszünk vásárra, és ebben lehet majd hazavinni a megvásárolt hűtőmágnest. :) Nagyon aranyosak lettek szerintem, a rajzokat testvérem (Balázsné dr. Turi Ágnes) készítette.
ajándéktasakok, papírzacskó

Karácsonyi ajándék - mézeskalács figura hűtőmágnes

Megrendelésre készültek a következő mézeskalácsfigurás hűtőmágnesek, az újítás a tavalyi évhez képest annyi, hogy szívecskét tartanak a kezükben, jelen esetben anya és apa felirattal. :)
Szerintem ötletes, kedves és aranyos ajándék szülőknek. :)

filc mézeskalács figura, hűtőmágnes

Sportos hűtőmágnes

Íme egy valóban sportos hűtőmágnes, focilabda és természetesen a hozzá illő focicipő.

focilabdás hűtőmágnes


Újabb mesefigurás hűtőmágnesek

Azt hiszem kicsit elmaradtam a blogírással a sok hűtőmágnes elkészítése közben. :)
Akkor most ezt úgy pótolnám, hogy egy bejegyzésben több kép is felkerül.
Ebben a kategóriában, ahogy a címe is elárulja, a legújabb mesefigurás hűtőmágneseket tudod megtekinteni.
Mindegyik rendelésre készült, szóval az én fejemben lévők még várnak a sorukra, hogy hűtőmágnesként díszelegjenek. :) Hogy én miket szeretnék megvalósítani, azt még nem árulom el, de december közepén talán több időm lesz saját ötleteimet is megvalósítani. :) Már annyi van, hogy vezetnem kell a listát, mert különben összeveszik a sok gondolat a fejemben.

Amúgy időm nagy részét most a karácsonyi hűtőmágnesek elkészítése tölti ki, illetve egy hetem maradt, hogy még jobban felkészüljek a december 2. hétvégéjén sorra kerülő Egyedi Kézművestermékek Zalai Vásárára. :) Asztaldekoráció, reklámkártyák....és még ami ehhez hozzátartozik. :) De  nem bánom, sőt már alig várom :)

De akkor most mutatom a legújabb mesefigurás hűtőmágneseket. Szerintem mindenki felismeri a képaláírás elolvasása nélkül is. :)
törpilla hűtőmágnes
Hupikék Törpikék Torpillája

törpicur hűtőmágnes
Törpicur

maya a méhecske hűtőmágnes
Maya a méhecske

spongyabob hűtőmágnes
Spongyabob


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...